En liten sammanställning av november.

Vad lång novembermånad var! Kanske beror det på att det händer mycket blandat i mitt liv, både privat som i mitt arbetsliv.

Jag trivs som fisken i vattnet!

November började med att fira Lennarts födelsedag, i samma veva fick jag ont i halsen som visade sig vara en halsböld. Jag hade inte tid med att vara sjuk, fick jobba hemifrån och däremellan söka sjukvård.

Började läsa en intressant bok medans jag väntade på läkaren.

Slutade väl, doktorn stack hål i bölden och gav mig antibiotika så att jag kunde gå på ”halv åtta” hos Carin och infinna mig på jobbet där jag behövde vara närvarande.

Fint dukat hos Carin.

God mat! Men poängen är hemlig.

Tre av deltagare: Jag, Magda och Carin.

Tidig morgon, lånade porslin till vårt mingel.

Vi hade mingelkväll i vårt fina guldkantade trygghetsboende där jag var en av huvudpersonerna, kontaktpersonen. Ett av mitt uppdrag är att ta reda på vad ett trygghetsboende är. Har rest runt, deltagit på invigningar av nya lokaler, sett hur andra jobbar och blivit medlem i en expertgrupp ( bra för mitt cv).

En eftermiddag med expertgruppen på Chalmers. Roligare än det ser ut fast ibland är jag en nörd på att lära mig mer…..

Taklagsfest, det blev två stycken i samma månad med god grillad mat.

En  av kockarna vi hyrt in.

Jag har även fått ett mindre uppdrag vid sidan av, till mitt egna bolag.

Weekend i Grebbestad med Jeanette. Firade bl.a. att hon blivit 50 år.

Firade med skaldjur och bubbel.

Första snön. Jag är inte tillräckligt stark för att få bort isen, fick köra runt kvarteret innan jag fick loss det sista i mitten.

Deltog även på Bo-mässa, här är mina kollegor.

På föreläsning med Johan Norén om Pressad & stressad, kände igen mig i mycket. En bra påminnelse, har varit tom i huvet få tillfällen men än dock de finns där jagmåstepassamig.

Rekognoserade med personalgänget inför vårt julbord. Ute på Spinneriet i Lindome. Rekommenderas varmt, mycket hög mysfaktor.  Under helger har fabriken öppet med flera olika butiker.

Puss på er!

Hissar även att dotter o barnbarn bott hos oss i några nätter pga. renovering.

Tacksam och uppskattar livet, nu ser jag fram emot december som redan varit innehållsrik…….

 

 

2 kommentarer

  1. Underbar november! Puss på dig och vi ses ju snart ❤️☀️
    Ps du ger så mkt positiv energi , idag på Hagabadet i en liten bastu så satt en riktig gnällkärring, hon gnällde på allt (handdukarna luktade skit o de tvättades på ett gräsligt ställe, samt att nu minsann måste man betala för…..mm mm) jag var tvungen att gå ut efter 5 minuter, Phu. Hon sööööög energi och då pratade hon inte ens med mig o David. Jag hissar positiva människor och du är en av dessa ❤️.

    1. Sus, gud vad det är tråkigt med energitjuvar!!!! Jag tror att de själva inte vet om hur de tänker, pratar o agerar…..HEJA OSS SOM SER LIVET BREDARE O ROLIGARE 🙂 PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *