Roligt så in i väggen

Visst får jag passa mig, jag pratar om mitt jobb. Nu är det gasen i botten 200 knyck! Erfarenheten säger att jag måste bromsa i tid M E N……närminnet försvinner jag måste skärpa mig för att minnas dagens händelser.

Vad händer då? Jo jag flänger runt bland nybyggen, inköp, kontoret, inkommande samtal från nyinflyttade och ev. intresserade hyresgäster  T U S E N   F R Å G O R, visning av lägenheter, träffar svettiga pensionärer som inte får upp sina trygghetsdörrar, alla drar i T I N A och jag måste ha papper & penna till hands, lyssna av missade samtal, ”- Jag är inte nöjd med min lägenhet vill byta” Inga problem säger jag, fast det är problem som ska lösas så fort som möjligt…..

Du det står en tant här som söker sina nycklar och en annan behöver hjälp med uppkoppling av internet, kommer du snart?

Hej, är du Tina? – JA, när kommer leveransen av den gemensamma Tv:n?  Mmm ska kolla upp det.

I ett annat nybygge, eftermarknaden: Surt mejl: Fortfarande har ingen kommit och lagat DET, varför Tina? Gällande din inbjudan till informationsmöte, kan jag få komma en annan dag?

Du förresten det är knas med låsbrickor, kontaktar du O S V

”Det går väl ann” om jag suttit vid mitt skrivbord men det gör jag inte just nu.

(Lånad bild från Google) Sedan tre dagar tillbaka somnar jag redan vid 22.00 och sover tungt fram tills klockan ringer. Z  Z  Z  Z  ZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Hissar & älskar mitt jobb även om det är mycket nu.

Bildbevis kommer i nästa vecka (bild lånad från Google)

Tacksam för att jag är medveten och tar mina små pauser som att jag sjöng tidig morgon (!) Jag och mina kollegor övade på Luciasånger med piano. Jag ska delta i vårt Luciatåg. Jäklar vad kul det var! Visst är jag full av överraskningar! LOL

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *