Lite bakåt sedan fortsätter tåget framåt

År 2017 vilket händelserikt år, ett fantastiskt år

Alla år är händelserika men vissa har mindre toppar. 2017 har haft många toppar, vilket känns otroligt skönt i magen, jag är tillfredsställd, tacksam och väntar på ännu mer med spänning eftersom det är mycket projekt på G. Inte bara i arbetslivet även privat.

Charlie & Alexandra

Julen var kommen. En alldeles lagom med släktbrunch och en trevlig julafton med de närmsta. Lagom julmat. Det som blev lite för kort var Charlies vistelse. Han kom på torsdagen och reste hem på julaftonsdagen men vi hade bra intensiva dagar.

På fredagen var jag ledig så han och jag gjorde stan, handlade in julklappar och åt brunch med ett gäng damer. förutom Charlie var även Adriano med, en kille i samma ålder. Vi hade väldigt trevligt å så skålade vi in julen på diverse språk. Jag körde på finska -Hyvää Joulua” (God Jul) både killarna trodde att jag sa Hyvää YOLO…..det tyckte jag var väldigt kul LOL.

Jag kan ju säga det till dej som inte vet men YOLO betyder ”You only live once”

Vad hände 2017 då?

Karriären: Blev projektledare för nyproduktion, nytt uppdrag i firman samt ingår i en expertgrupp för trygghetsboende.

Privatliv: Har varit mycket happenings, jag har rest i både Sverige som Spanien, träffade min plastbrorsa första gången på 16 år (!), fått ordning på vårt hem, hjälpte en vän i nöd och framförallt vi har varit friska. Min händer klarar sig och värken från hell är borta (axlar, nacke & armar).

Barnen (stolt morsa): Henrik blev vår riktiga svärson tack vara giftemål i höstas. Charlie tog sin examen från University of Westminister och har precis fått jobb som marknadsstrateg på Google.

Bästa fina dotter, svärson & Frans ”hjärta”

Alexandra fick sitt drömjobb och läst vidare på universitetet inom psykologi osv. Inte att förglömma lilla Camila som vi tyvärr ser allt för sällan, vår blivande riktiga svärdotter. Snart tar hon med oss till sitt Colombia.

Farsan gillade utmaningar 70 meter upp i luften…..

Sorgligast var att far dog 2017-08-14, saknad!

God minnen finns det gott om. Jag tänker ofta på dig och vårt liv vi hade tillsammans, framförallt på våra diskussionen genom åren, din vidsynthet, att du vågade och såg livet positivt.

En bild från 60-talet på La familias.

Nu nalkas det nyårsfest i Malmö.

Bild lånad från Google.

Mest oväntade var att jag  sjöng i Luciatåget (på riktigt), det lät illa men jag är en jävel på flipper…….

Tacksam & uppskattar vår tid med barn, barnbarn, familj & vänner T H A T S   L I F E

PS när tåget tutar på passa på att ta en paus då och då, för att se & uppskatta livet! DS

 

 

 

2 kommentarer

 1. Snälla Tina
  Beklagar hade ingen aning -och jag berättade just nyss för min mamma att han förlovat sig?
  Vart han sjuk?
  Gud så tråkigt Vi hade jätte goda minnen när de var som bäst!
  //
  Ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *