Colombia var en matupplevelse

Finns så mycket jag vill berätta om men hinner inte med just nu.

Över jul & nyår och lite till har jag varit i Colombia (& Barcelona) men det är framförallt vår resa i Sydamerika som jag ska berätta om.

Finns mycket att berätta men jag kör på som i senaste inlägget (i höstas) om mat.

I Colombia äter man frukt till frukost som t.ex. Papaya, Mango och Granadilla därefter ägg & korv. Kaffe samt Juice, det dricker man vid varje måltid. Min favorit blev Cocos & Lime juice.

Till alla rätter har man Lime, Arepa -ett slags bröd som man kan fylla efter önskemål eller äta det som det är med smör, salt…..

Utan koriander

Cheviche är populärt och man blandar alla havets läckerheter efter tycke & smak.

Alla restauranger vi besöket var av toppenklass även “street fooden” levererade.

Apelsin med grönt skal som passar bra till GIN

Rest. Chevicherian vi åt skaldjur & fisk på i Cartagena är känd från TV.  Vi fick vara där i god tid för att få ett bord till lunch.

Hissar ett fantastiskt mottagande av Camilas släkt.

Uppskattade matupplevelserna och att vi fick komma till ett dukat bord varje dag.

PS ska berätta med om vår fantastiska resa med inslag av lyx & bortskämda.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *