Sakta men säkert

MAT & STEGRÄKNING min fritid i januari (+ lite annat såklart).

I måndags var det premiär för blomkålspizza. Det var gott.

En riven blomkål med ägg, lite ost & Fiberhusk (mixa). Smeta ut på en bakplåt, i ugnen i ca 15 min. Därefter pålägg tillbaka in i ugnen 10 min.

Voilà Vilken god snabbmat! Smakade pizza med lite smak av blomkål.

Träning är inte lika gott. Jag hade verkligen tappat stinget. Ut och powerwalka & promenera kan jag göra i evigheter men inte i regn & rusk eller själv i mörker.

I söndags promenerade jag och Lennart 12 000 steg. Måndags jag & Maria totalt 13 000 steg för mig. Igår gick jag själv på dagen i fint solsken och på kvällen med Lennart, tisdagens resultat 13 033 steg.

När jag ändå är på G blir det också ett årskort på 24seven. Min kollega Erika blir min sporre”

Hissar Maria för din spontanitet.

Tacksam för att jag kan använda min kropp.

 

 

2 kommentarer

  1. Ser prima” ut
    Du är snart uppei matlagningen.. Är man inte rädd att misslyckas klarar man allt”
    Spännande!
    Vad blir det nu då?

    1. Hej, jo jag är orädd av mig. I ärlighetens namn är det Lennart som gör den mesta maten och jag tar fram de flesta recepten via sociala medier. Till dagens lunch blev det köttfärs stekt med vitkål, lök och en klick tomatpuré. Kram Tina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *