Polare på olika sätt

Nu tänkte jag skriva lite om vänskap. Vänner, kompisar och bekanta.

Man har dem till olika saker. Det lät ju!!

Vissa vill man umgås med mer men man hinner inte.

Vi ligger inte i samma fas i livet.

Några har man tappat på vägen, vad hände där egentligen?

Nån enstaka har jag dissat.

Andra är lättare att umgås med.

Sen finns de som alltid finns vid min sida.

Sist men inte minst, den som bara poppar upp bara sådär härligt oväntat i mitt/våra liv……..och den……

Dessa kvinnor o jag gillar att läsa böcker men jag lovar att man kan dem till annat också.

Vi träffades igår, i ett hett Haga som ligger i centrala Göteborg. Två var nya bekanta de andra var mina vänner sedan långt tillbaka. Vi hade blivit inbjudna av Susanne för att träffas och diskutera vad vi ska göra av det vi precis skapat -En bokklubb. Herregud vad det låter träigt men det ska det inte bli. Jag ska lura på ett namn att ge till gruppen.

!Första bok ut” blev av den Japanska författaren Kazuo Ishiguro som fick 2017 Nobelpriset i litteratur. 2 månader har vi på oss. Hela höstens träffar är bokade. Vi hann med en hel del igår kväll. Introducera oss för varandra, vad jobbar du med/hur många barn har du/hur ser din familjesituation ut/vem har mest tid över osv……Livsviktiga frågor.

Hissar vår bokklubb!

Uppskattar att träffa nya bekantskaper och att träffa min vänner.

 

 

2 kommentarer

 1. Det är riktigt Tina ! Nya bekanta kan man aldrig få nog av ,dock träffar man inte alltid rätt ,men det är ju ganska lätt att rätta till med att göra sig kvitt dem -om de är för” odrägliga
  Har varit tvungen till det själv och måste påstå att allt kändes bättre då
  Annars brukar inte jag ha svårt med att pricka rätt när det gäller vänner.
  Karlar är ett avslutat kapitel de är mina bästa vänner nu och f-n så fina ,många gånger lättare att samtala med -det är ju olika från den ena men jag räds dem inte
  Skoj att läsa om ditt företagande och hoppas du finner tillfredsställelse och lycka med dit liv
  Kram
  //Ewa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *