Värmemånad & Vernissage

Helt ofattbart fint varmt väder sedan i början på maj. Bara att slippa använda jacka, kofta o strumpor är så skönt.

Men i veckan började man känna igen den Svenska sommaren blandat regn med sol.

I september kommer jag längta efter att använda ytterkläder. Precis så Svensk är jag! Hoppas varje år på fyra riktiga årstider men det blir ju aldrig så. Redan i november saknar jag de svala vindar som smeker min kind.

Det mest underbara med sommaren är att sitta på en trappa med mitt morgonkaffe, känna värme, se över grönska, hav/sjö & natur eller ligga vid klipporna känna på vattnet & algerna, titta på krabborna och att…. Nu kommer hundra andra sommar- drömmar & minnen som jag struntar i att ta upp. Vill inte trötta ut dig kära läsare.

Vernissage är alltid trevligt.

Hemma hos Malin.

Blev inbjuden av en väninna som äntligen vågade riva muren och visa sin konst. Malin hade ordnat med vernissage i sin lägenhet. Lägenheten var fylld av konst, människor, vin & god mat. Fint anordnat.

Jag älskar konst, skulle kunna köpa hur mycket som helst men det får ju inte plats mer. Vi har tavlor stående mot väggar och i lådor som väntar på att få en plats. Har sagt till Lennart att i fortsättningen köper vi statyer.

Dessa två fastnade mina ögon för, de passar bra ihop och jag gillar gult. Om jag hade haft mitt andra hem skulle jag köpt direkt.

Malin hade tryckt upp ett av sina verk på en tygväska som jag handlade. Kontakta gärna mig eller Malin om du vill beställa.

Hissar Malin för att hon vågade gå utanför sin “Comfort zone” Jag ser fram emot din nästa visning!

Uppskattar fint väder, sommarminnen, konst & tillställningar.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *