Då va man inne i VM snurret

Vi skriker, ryser, skrattar och gråter av glädje. Vem hade kunnat tro att vi, lilla Sverige puttat ut och förstört VM-drömmen för Italien, Holland och Tyskland P O W E R

Det var inte igår vi fick suga på den här karamellen. Vilket teamwork!

Vågar knappt yttra mig om fotboll ifall Charlie min son läser detta. Jag är en äkta medgångssupporter, gillar sport när det gäller. Är en IFK:are i grunden men idag struntar jag i hur det ligger  i serien förutom om de skulle ligga på topp. Jag har med åren blivit så ointresserad att jag gått och blivit en “Göteborgs alliansare” vilket för mig betyder att jag hejar på alla Göteborgslag, i hockey är det enkelt finns bara 1 lag F R Ö L U N D A. Jag har träffat på sport-fanatiker (fånar)  som fnyser åt mig och tycker att jag är en riktig svikare som bara är åskådare när det går bra eller vid stora sammanhang. Jag är expert på att vända på ord fel, ordspråk ska vi inte prata om, men inte allt för länge sedan kom jag på lite försent att jag sa -motgångssupporter lite roligt men visst skulle kunna ställa upp vid motgång för GAIS eller ÖIS

HISSAR vårt Svenska fotbollslandslag

Uppskattar att solen lyser upp VM

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *