Värdig vinnare och en härlig resa

Tiden går fort när man har kul……

Finalen för “halvåttahosmig” var hos mig för 10 dagar sedan. Jag var helnöjd med min prestation, allt flöt på som det skulle.

Till fördrink hade jag Bellini. Förrätten bestod av kräftbakelse. Kommentarer jag fick -Du kan ju laga mat!? Eftersom Lennart ALLTID gör mat då vi har gäster vet inte många att jag faktiskt kan laga god mat. Det är skillnad på att kunna och att inte tycka det är så kul att laga mat ofta

Som huvudrätt hade jag valt stekt ris med scampi och efterrätt LCHF pannkaka med grädde & hallon. Avslutades i vardagsrummet med kaffe & avec.

Smakens med pannkakor!

Carin var en värdig vinnare. Hon fick skrapa 25 trisslotter och vann hela 180 spänn “KLAPP KLAPP HURRA HURRA” vi skålade med Champagne.

B A R C E L O N A

Kristin Himmelsfärdshelgen firades i Barcelona hos Charlie och Camila. Älskar den staden. Det häftigaste vi dock var med om var att testa VR, Virtual Reality. Jag hamnade i Tjecken på en golfanläggning och fick  bl.a. vara inne i en av lägenheterna, välja färg på inredning och sätta på tv:n  osv THAT´S NOW, THE FUTURE undrar vart tekniken tar oss??

Här ser det ut som jag ser på fotografen men så är det inte, jag ser bara min låtsas värld.

I en liten anrik antik skobutik hittade Lennart sina skor. Känner du igen “skoprovarborden”? Bardomsminnen!

Staden är full av god mat, att äta eller bara att se på! Ett skoparadis för mig och Lennart. Han köpte två par och jag köpte bara ett par espandrillos i mocka.

I en av saluhallarna

Sardeller med Vermot på ett enkelt hak, kända för att ha få rätter på menyn, 6 stycken, och deras dryck.

Underbara mackor vi åt med Camilas föräldrar medans de var på bröllop. Vi språkade med händerna, google translate, engelska, spanska osv. Allt går om man vill fast det är klar det är ju ingen djupare nivå på våra diskussioner LOL.

Charlie är medlem i Soho House som vi tillbringade några eftermiddagar på takterassen men vacker vy och utan ficktjuvar. Tyvärr får man inte fota så jag lånar en bild från Google, håll till godo.

Här har vi även bild på min favoritdrink Zombie. På favvostället Crepes i El Born.

Tack bäste son för en fint mottagande och våra mysiga dagar.

På väg till bröllop.

Hissar Charlie & Camila P U S S

Uppskattar så mycket i livet, tacksam!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *